Ale!
Aku Ankka tarjous

Aku Ankka tarjous

38.00

Aku Ankka on Suomen suosituimmaksi aikakauslehdeksikin tituleerattu sarjakuvalehti, joka on viihdyttänyt ja hauskuttanut lukijoitaan Suomessa jo 1950-luvun alkuvuosilta saakka. Nykyisellään lehti ilmestyy joka keskiviikko 52 kertaa vuodessa.

Julkaisija: Sanoma Magazines Oy
Tarjous: 7 kk:n Aku Ankka -lehdet 38 € (norm. 63 €). Jakso sisältää 30 lehteä.

Siirry tästä Aku Ankka kampanjasivulle


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) AkuAnkka (Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

Aku Ankka on Suomen suosituimmaksi aikakauslehdeksikin tituleerattu sarjakuvalehti, joka on viihdyttänyt ja hauskuttanut lukijoitaan Suomessa jo 1950-luvun alkuvuosilta saakka. Nykyisellään lehti ilmestyy joka keskiviikko 52 kertaa vuodessa. Lehden suosio on pysynyt vakaana vuodesta toiseen jo usean sukupolven ajan.

Ankkasuvun lisäksi Aku Ankassa seikkailee useita muita Disney-hahmoja, joiden hahmot puhaltavat henkiin kymmenet piirtäjämestarit. Lehdessä käytetty kieli on oikeakielistä suomen kieltä, vaikkakin hauskoilla ilmauksilla höystettyä; todellisia nimiä ja paikkoja vilisevät tarinat vievät mukanaan pienet ja isommat. Tarinat myös ammentavat jatkuvasti Suomen ja maailman historiasta, kirjallisuudesta ja nykyhetkestä, joten lehden kansien välistä saattaa tarttua lukijan korvien väliin muutakin kuin Ankkalinnan slangia.

Yksi kiehtovimmista tekijöistä Aku Ankassa lienee kuitenkin vuodesta toiseen henkilöhahmojen huikea kirjo. Hyvikset, pahikset ja tavikset eri ikäluokista pysyvät vuodesta toiseen melko muuttumattomina, ja esimerkiksi onni ja epäonni vaihtelevat Aku Ankan ja Hannu Hanhen välillä kuin todellisessa elämässäkin – poikkeuksena vain toisen tyypin loppumaton tuuri ja toisen kohdalla onnettaren epäsuosio.

Irtonumeroina Aku Ankan saa omakseen vajaalla kolmella eurolla. Tilaamalla hauskan mutta sivistävän lukupaketin joka keskiviikoksi yksittäisen numeron hinnan saa hinattua alaspäin alle puoleentoista euroon.