Anna lehti tarjous

Anna tarjous

Anna on 48 kertaa vuodessa ilmestyvä naistenlehti, joka pyrkii elämänmakuiseen ajankohtaisuuteen. Lehti on suunnattu selkeästi naisille ja naisten elämästä kiinnostuneille, mutta miesten näkökulmaa luovat osaltaan esimerkiksi lukuisat parisuhteita käsittelevät artikkelit ja kuvaukset.

Julkaisija: Otavamedia Oy
Tarjous: 16 nro 38,00 EUR, säästä 48% + lahja, ARVO 59,40 eur!

Siirry tästä Anna tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) AnnaTarjous Osasto:

Tuotekuvaus

Anna on 48 kertaa vuodessa ilmestyvä naistenlehti, joka pyrkii elämänmakuiseen ajankohtaisuuteen. Lehti on suunnattu selkeästi naisille ja naisten elämästä kiinnostuneille, mutta miesten näkökulmaa luovat osaltaan esimerkiksi lukuisat parisuhteita käsittelevät artikkelit ja kuvaukset.

Annan kohderyhmään kuuluvat aktiiviset, työikäiset naiset, mikä näkyy lehden sisällössä. Jokainen juttu ei vaadi pidempiaikaista keskittymistä. Artikkelit ja pienemmät silppujutut vuorottelevat lehden sivuilla ja mahdollistavat nopean selailun. Monipuoliset kuvat, tv-ohjelmat, sarjakuvat ja ristikko houkuttelevat äitien lisäksi myös muita perheenjäseniä tarttumaan lehteen.

Jonkinlaisena erikoisuutena Anna-lehdessä on sen kansi, jonka suurifonttiset ja väreiltään hyvin erottuvat otsikot yhdessä näkyvän nais- tai parikuvan kanssa kiinnittävät varmasti huomion lehtihyllyllä. Näkyvyys, tuttuus ja monipuolisuus ovatkin varmasti Annan valttikortit. Reseptit, vaate- ja kosmetiikkaesittelyt, terveys-, liikunta- ja ravintovinkit, parisuhde- ja työelämäartikkelit houkuttelevat lukijoita vuodesta toiseen.

Lehden irtonumerohinta on reilun neljä euroa, mutta jo lyhytkestoisemmallakin tilausjaksolla yksittäisen numeron hinta tippuu noin kolmeen euroon. Annan tilaajalahjat ovat lehden tyylin mukaisesti naisellisia.