Apu tarjous

Apu tarjous

Apu on ehdottoman perinteikäs, jo 80 vuotta ilmestynyt aikakauslehti, joka ilmestyy viikoittain. Lehti on suunnattu koko kansalle sukupuolia erittelemättä, ja se pyrkii tarjoamaan sisältöä mahdollisimman suurelle joukolle suomalaisia.

Julkaisija: A-Lehdet Oy
Tarjous: 12 nroa vain 24,00 € (alennuksesi on 47 %) + LAHJA

Siirry tästä Apu tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) Apu Osasto:

Tuotekuvaus

Apu on ehdottoman perinteikäs, jo 80 vuotta ilmestynyt aikakauslehti, joka ilmestyy viikoittain. Lehti on suunnattu koko kansalle sukupuolia erittelemättä, ja se pyrkii tarjoamaan sisältöä mahdollisimman suurelle joukolle suomalaisia. Lehden valttikortti on eittämättä monipuolisuus, ja se tarjoaakin tiukkaa asiaa sopivasti viihteellä höystettynä.

Lehtenä Apu on tunnettu paitsi monipuolisista henkilöesittelyistään, myös ilmiöitä valottavista lehtijutuistaan, tv-sivuistaan ja esimerkiksi ristikkoliitteistään. Lehti pyrkii elämän makuiseen kokonaisuuteen todellisuutta liioittelematta tai dramatisoimatta. Usein elämänmakuisuus tuodaan esille julkisuuden henkilöiden haastattelujen välityksellä, mutta myös tavallisille ihmisille annetaan suunvuoro. Lehdessä pyritään lisäksi valtakunnallisuuteen; juttujen monipuolisuutta pidetään yllä syrjäseutuja unohtamatta.

Ajankohtaisuuttaan Apu-lehti korostaa keskustelemalla näkyvästi median ja esimerkiksi yhteiskunnan tapahtumien kanssa. Uusimmassa lehdessä julkaistaan esimerkiksi jo edesmenneen, parantumattomasti sairaan tosi-tv-julkkiksen haastattelu ikään kuin promona tv-sarjalle Viimeinen sanani. Samassa lehdessä esitellään muun muassa viiden euron setelin uudistusta. Matkailujutuilla taas tuodaan kansainvälistä väriä vahvasti suomalaiseen kokonaisuuteen – esimerkiksi uusimmassa lehdessä esitellään viime aikoina uutisotsikoissa näkyvästi mainittua Pohjois-Koreaa.

Avun irtonumerohinta on neljä ja puoli euroa, mutta tarttumalla edulliseen tarjoukseen yksittäisen numeron saa kotiin kannettuna alle kahdella ja puolella eurolla. Kaupan päälle saa lisäksi keraamisen kokkiveitsen.