Avotakka tarjous

Avotakka tarjous

Avotakka on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka on erikoistunut sisustamiseen ja asumiseen. Sen levikki on enemmän kuin 85 000, mikä tekee Avotakasta Suomen suurimman sisustuslehden. Lehti on suunnattu melko sukupuolineutraalisti sekä miehille että naisille.

Julkaisija: A-Lehdet Oy
Tarjous: Lehtitarjous 5 nroa vain 21 € + lahja, ARVO 48.00 eur!

Siirry tästä Avotakka tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) Avotakka Osasto:

Tuotekuvaus

Avotakka on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä aikakauslehti, joka on erikoistunut sisustamiseen ja asumiseen. Sen levikki on enemmän kuin 85 000, mikä tekee Avotakasta Suomen suurimman sisustuslehden. Lehti on suunnattu melko sukupuolineutraalisti sekä miehille että naisille, ja vaikka sisältö onkin lähempänä yli 40-vuotiaiden elämää, monipuolisuuden vuoksi myös monet nuoremmat lukijat tarttuvat lehteen varmasti mielellään.

Koska Avotakassa lehden sisältö ei rajaudu ainoastaan trendeihin, väreihin ja tyyleihin, lehti houkuttelee lukijoiksi paitsi sisustajia, myös remontoijia. Materiaalitietous ja -esittelyt, muotoilun historia ja uudet tuulet sekä monipuoliset asuntoesittelyt antavat monipuolisesti informaatiota ja inspiraatioita.

Avotakka-lehden pitkiä artikkeleita keventävät lyhyemmät tuote-esittelyt ja mainokset sekä kiireisemmille lukijoille suunnatut lyhyet vinkit ja tietoiskut. Kuvitusta on luonnollisesti paljon, ja kuvat liittyvät hyvin monipuolisesti asumisen eri osa-alueisiin. Kattaukset ja ruoka, sisustus ja kalustaminen, pinnat ja värivalinnat löytyvät kaikki ainakin jossain määrin samojen kansien välistä.

Avotakan irtonumerohinta on noin kahdeksan euroa, mutta tilaamalla yksittäisen numeron hinta voi laskea jopa puoleen siitä. Avotakka-lehden sivuilla meneillään olevan tarjouksen tilaamalla saa lisäksi kaupanpäällisenä joko Finlayson-pöytäliinan tai Cityshoppari-kortin.