Ale!
Cosmopolitan tarjous

Cosmopolitan tarjous

23.00

Cosmopolitan on suosittu, erityisesti nuorille täysi-ikäisille naisille suunnattu aikakauslehti, joka ilmestyy kerran kuussa. Keskeisiä teemoja lehden sivuilla ovat muoti, trendit, ulkonäkö, hyvinvointi ja suhteet. Cosmopolitan ilmestyy myös muilla kielillä, mutta suomalainen versio lehdestä ei ole ainoastaan käännös toisista kielistä, vaan yhdistelmä suomalaista ja kansainvälistä sisältöä.

Julkaisija: Sanoma Magazines Finland Oy
Tarjous: 5 kk vain 23,90€ + valitsemasi tilaajalahja, ARVO JOPA 36,20€

 

Tartu tästä Cosmopolitan tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) Cosmopolitan (Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

Cosmopolitan on suosittu, erityisesti nuorille täysi-ikäisille naisille suunnattu aikakauslehti, joka ilmestyy kerran kuussa. Keskeisiä teemoja lehden sivuilla ovat muoti, trendit, ulkonäkö, hyvinvointi ja suhteet. Cosmopolitan ilmestyy myös muilla kielillä, mutta suomalainen versio lehdestä ei ole ainoastaan käännös toisista kielistä, vaan yhdistelmä suomalaista ja kansainvälistä sisältöä.

Lehti koostuu paitsi pidemmistä lehtijutuista, myös lyhyistä haastatteluista, tuote-esittelyistä ja -näytteistä, mainoksista ja esimerkiksi yleisöpalstasta. Cosmopolitan on suunnattu erityisesti sinkkuelämää viettäville, vaikka se tarjoaakin sisältöä myös parisuhteessa eläville. Paitsi vinkkejä arkeen, lehti tarjoaa myös toteuttamiskelpoisia unelmia; vinkkejä ulkonäköön, uraan tai parisuhteeseen. Lehti on sisällöltään paitsi viihteellinen, myös selkeästi asiapitoinen.

Cosmopolitanin kuvamaailma on menestyneiden ihmisten – ennen kaikkea naisten – kyllästämä. Menestys näkyy ennen kaikkea ulkoisessa olemuksessa ja urassa, vaikkeivat kaikki kasvoista olekaan tuttuja julkisuudesta. Kannen värit tuovat näkyvyyttä, ja innostavat tarttumaan lehteen. Pukeutumis-, kosmetiikka ja hiusvinkkien oheen on useimmiten liitetty esimerkkikuva tutusta henkilöstä, jonka käyttämänä vinkki toimii.

Lehden irtonumerohinta on lähes kahdeksan euroa, mutta jo lyhyempikin tilausjakso laskee yksittäisen numeron hinnan alle viiden euron. Cosmopolitanin sivuilla voimassa oleva tarjous (kestotilauksen ensimmäinen jakso) tarjoaa lehtien edullisen kappalehinnan lisäksi kaupanpäällisenä tuoksun, laukun tai iPad-kotelon.