Fit tarjous

Fit tarjous

Fit on aktiiviseen ja tehokkaaseen elämäntapaan pyrkivien aikuisten lehti, joka keskittyy säännölliseen liikuntaan ja treenaukseen, terveelliseen ruokavalioon ja hyvinvointiin. Lehden suosio on kasvanut huimasti viime vuosina, mikä kertoo lehden sisällön tuovan kaivattuja asioita lukijoidensa arkeen.

Julkaisija: Aller Julkaisut Oy
Tarjous: 6 nro vain 21,90€ (säästöä -31%) + lahja, ARVO 39,90€

Siirry tästä Fit tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) FitLehti Osasto:

Tuotekuvaus

Fit on aktiiviseen ja tehokkaaseen elämäntapaan pyrkivien aikuisten lehti, joka keskittyy säännölliseen liikuntaan ja treenaukseen, terveelliseen ruokavalioon ja hyvinvointiin. Lehden suosio on kasvanut huimasti viime vuosina, mikä kertoo lehden sisällön tuovan kaivattuja asioita lukijoidensa arkeen. Fit ilmestyy 9 – 10 kertaa vuodessa. Osa lehdistä on tavallistakin kattavampia tuplanumeroita.

Lehden lukijoiksi ovat profiloituneet ennen kaikkea pari-kolmekymppiset naiset, mutta treeni- ja ruokavalio-ohjeista hyötyvät toki muutkin aikuiset ikään ja sukupuoleen katsomatta. Keskeistä lehden sisällössä on pyrkimys parempaan, terveellisempään ja tehokkaampaan elämäntyyliin, joka näkyy sekä ulkoisesti että sisäisesti. Liikunnan ja ruokavaliosuositusten ohella käsitelläänkin myös henkisen hyvinvoinnin merkitystä jokapäiväisessä jaksamisessa.

Vaikka lehden numeroiden kansissa esitelläänkin poikkeuksetta elämänsä kunnossa olevia, energisiä ja tiukkalinjaisia naisia, lehti ei selvästikään rajaa lukijakuntaansa ainoastaan valmiisiin himotreenaajiin. Mahdollinen elämänmuutos on keskeinen osa Fit-lehden välittämää sanomaa, mikä näkyy esimerkiksi henkilöesittelyissä. Muuttuneen elämäntyylin tuomat ulkonäön ja elämänlaadun muutokset tsemppaavat muitakin jatkamaan yrittämistä. Kuka tahansa voi korjata elämäntyyliään ravinnon, liikunta- ja elämäntapatottumusten kautta parempaan suuntaan. Koskaan ei ole liian myöhäistä!

Normaalihintaisena irtonumerona Fit-lehden voi ostaa omakseen noin kuudella eurolla, mutta tarttumalla meneillään olevaan tilaustarjoukseen yksittäisen lehden hinta laskee noin kolmeen ja puoleen euroon. Kaupan päälle saa lisäksi mineraalimeikkisetin.