Glorin Koti tarjous

Glorian Koti tarjous

Glorian koti on laadukasta elämäntapaa ylistävä aikakauslehti, joka on suunnattu laatutietoisille ja sisustamisesta kiinnostuneille kuluttajille. Yhdessä toisten Gloria-perheen lehtien (Gloria, Glorian antiikki, Glorian ruoka ja viini) kanssa Glorian koti muodostaa kokonaisuuden, joka ulottuu useille eri elämän alueille.

Julkaisija: Sanoma Magazines Oy
Tarjous: Glorian Koti nyt kestotilauksena 5kk -40% 27,00 e ja saat laadukkaat Fiskarsin Kitchen Smart salaattiottimet

Siirry tästä Glorian Koti tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) GlorianKoti Osasto:

Tuotekuvaus

Glorian koti on laadukasta elämäntapaa ylistävä aikakauslehti, joka on suunnattu laatutietoisille ja sisustamisesta kiinnostuneille kuluttajille. Yhdessä toisten Gloria-perheen lehtien (Gloria, Glorian antiikki, Glorian ruoka ja viini) kanssa Glorian koti muodostaa kokonaisuuden, joka ulottuu useille eri elämän alueille. Lehti on tavallista aikakauslehteä huomattavasti paksumpi, ja sisällöltään omalla sarallaan monipuolinen.

Sisustuksen asiantuntijana Glorian koti -lehden avainsanoja ovat design, ilmiöt, värit, ja tyylit. Kaikkia näitä tekijöitä pyritään yhdistämään käsitteellä laatu, mikä näkyy myös lehden painoasussa ja materiaaleissa. Glorian koti esittelee luxus-kotien rinnalla myös tavallisempia koteja, mutta juuri laatu ja tyylikkyys yhdistävät esiteltyjä kohteita. Tarkoituksena on jakaa lukijoille vinkkejä sisustukseen tuhdin, yli 100-sivuisen, lukupaketin muodossa.

Sisustuslehtien tavoin Glorian koti keskittyy erityisesti näyttäviin ja informatiivisiin kuviin, mutta kuviin liitettyihin teksteihin on myös panostettu merkittävästi. Lehti pyrkii koti- ja tuote-esittelyillään sekä sisustusvinkeillään ajankohtaisuuteen mutta myös persoonallisuuteen. Luksuskodeista arkisempaankin suuntaan linjaansa laajentanut lehti pyrkii edelleen pysyttäytymään korkeatasoisen hinta-laatu -suhteen tiellä.

Glorian koti -lehden irtonumerohinta on noin kymmenen euroa, mutta edullisten tilausten kautta lehden voi saada omakseen kotiin kannettuna jopa reilulla viidellä eurolla kappale. Mahdolliset kaupanpäällisinä tarjottavat tuotteet ovat lehden linjan mukaisesti laadukkaita ja nimekkäiden suunnittelijoiden tuotteita.