Glorian ruoka viini tarjous

Glorian ruoka & viini tarjous

Glorian ruoka & viini kuuluu Gloria-lehtien korkealaatuiseen lehtikokonaisuuteen yhdessä Gloria-, Glorian koti ja Glorian antiikki -lehtien kanssa. Glorian ruoka & viini on tuhti lukupaketti, joka ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja keskittyy nimensä mukaisesti laaturuokiin ja -viineihin.

Julkaisija: Sanoma Magazines Oy
Tarjous: Glorian ruoka&viini 6 kk 22,90€ kestotilauksena + lahjaksi Fiskarsin kakkulapio

Siirry tästä Glorian ruoka & viini tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) GlorianRuokaViini Osasto:

Tuotekuvaus

Glorian ruoka & viini kuuluu Gloria-lehtien korkealaatuiseen lehtikokonaisuuteen yhdessä Gloria-, Glorian koti ja Glorian antiikki -lehtien kanssa. Glorian ruoka & viini on tuhti lukupaketti, joka ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja keskittyy nimensä mukaisesti laaturuokiin ja -viineihin. Lehti sopii lukijalle, jolle ruoka ja ruuanlaitto ei ole vain hengissä pysymisen väline vaan todellinen elämäntapa.

Lehti on suunnattu tasapuolisesti sekä kotona gourmet-ruokaa valmistaville kokeille että ammattilaisille. Glorian ruoka & viini pyrkii takaamaan tarjoamiensa reseptien laadun, onhan niitä ollut laatimassa Suomen parhaimmistoon kuuluvia ruokatoimittajia. Siinä missä naistenlehtien reseptimaailma rajoittuu usein kotimaisiin, arkisemmiksi ruoiksi sopiviin resepteihin, Glorian ruoka & viini kerää vaikutteita laajalti myös kansainväliseltä kentältä. Reseptejä löytyy siis myös juhlavampiin aterioihin ja erikoisempiin kattauksiin.

Glorian ruoka & viini -lehden erikoisuus on keskittyminen teemanumeroihin. Pääasiallisesti yhden teeman ympärille keskittyvillä lehdillä vältellään sekavaa sirpaleisuutta. Riistaruokia, trendejä, tietyn maan keittiötä tai vaikkapa grilliruokia käsitellään monipuolisesti yksien kansien välissä. Lehti lupaa jokaiseen numeroonsa yli 50 reseptiä.

Siinä missä yksittäinen irtonumero maksaa noin yhdeksän euroa, tilaamalla tämän laatulehden yhden lehden hinnaksi jää vain viidestä kuuteen euroa.