Hymy kansi

Hymy tarjous

Hymy on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä, jo kymmenien vuosien ajan suomalaisia kuohuttanut aikakauslehti, joka kulkee omia polkujaan skandaalihakuisen ja asialinjaisen kirjoittamisen välimaastossa. Lehden lukijakunta koostuu melko tasapuolisesti täysi-ikäisistä, työikäisistä miehistä ja naisista.

Julkaisija: Otavamedia Oy
Tarjous: 6 nro 25,00 EUR, säästä 41% + Lahja, ARVO 66,90 eur!

Siirry tästä Hymy tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) Hymy Osasto:

Tuotekuvaus

Hymy on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä, jo kymmenien vuosien ajan suomalaisia kuohuttanut aikakauslehti, joka kulkee omia polkujaan skandaalihakuisen ja asialinjaisen kirjoittamisen välimaastossa. Lehden lukijakunta koostuu melko tasapuolisesti täysi-ikäisistä, työikäisistä miehistä ja naisista, ja Hymyn sisältö kiinnostaa vuodesta toiseen yhteiskuntaluokkaan katsomatta.

Lehdessä puututaan peittelemättä aiheisiin, joista muissa lehdissä usein hyssytellään tai vaietaan. Hymy uskaltaa kurkistaa kulissien taakse ja paljastaa esille kaivamiensa lähteitten avulla yllättäviäkin taustatietoja tapahtumista. Hymy ei vetoa hienotunteisuuteen tai kumarra ketään, vaan uskaltaa kertoa suoraan. Asialinjaisena lisänä jokaisessa lehdessä on liitteenä irrotettava Terveys-Hymy, joka sisältää terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää faktatietoa.

Hymyn keskeistä sisältöä ovat paitsi parisuhteet, niiden alkaminen, karikot ja päättymiset, mutta myös julkkisten muut tekemiset, kuluttamiseen liittyvät asiat ja rikokset värittävät jokaisen lehden sivuja. Lehdessä on perinteisesti uskallettu julkaista myös julkisuuden henkilöiden intiimielämään liittyvää materiaalia, minkä vuoksi lehti on puhuttanut myös rohkeudellaan.

Nykyisellään Hymyn irtonumerohinta on noin kuusi euroa, mutta tilaamalla lehden yksittäisen numeron hinnaksi jää vain nelisen euroa.