Kaksplus tarjous

Kaksplus tarjous

KaksPlus on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä perhelehti, jonka kohderyhmään kuuluvat vauvaa odottavat, vauva- ja taaperoikäisten sekä leikki- ja kouluikäisten perheet. Lapsiaiheista sisältöä on siis laajasti lapsen ikään katsomatta.

Julkaisija: Otavamedia Oy
Tarjous: 4 nro 23,90 EUR, säästä 33% + Keittokirja, arvo 42,00 eur!

Siirry tästä Kaksplus tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) Kaksplus Osasto:

Tuotekuvaus

KaksPlus on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä perhelehti, jonka kohderyhmään kuuluvat vauvaa odottavat, vauva- ja taaperoikäisten sekä leikki- ja kouluikäisten perheet. Lapsiaiheista sisältöä on siis laajasti lapsen ikään katsomatta. Myös asiantuntijoille riittää mielenkiintoista luettavaa. Lehden keskusteluforumi netissä on Suomen suosituin.

Lehti tarjoaa vain sopivan määrän lapsiaiheista mainontaa, mutta runsaasti ajankohtaisia artikkeleita, tuote-esittelyitä, haastatteluja ja lukijoiden kommentteja. Vertaistuen tunne on taattu lehden sivuja selatessa, onhan toimituksen ote ymmärtävä – ei tuomitseva. Tiedon jakamisen lisäksi pyritään kannustamaan hyvistä hetkistä nauttimiseen. Iloa arjesta, joskus raskaastakin, voisi olla KaksPlus-lehden tunnuslause.

KaksPlus sopii varmasti parhaiten monilapsisille perheille, käsitelläänhän lehden sivuilla hyvin eri ikäisten lasten elämää. Erilaiset elämäntyylit ja valinnat tulevat esitellyiksi, samoin tämän hetken trendit esimerkiksi lasten pukeutumisessa, tarvikkeissa ja nimissä. Keskivertoperheellisten ohessa myös julkisuuden henkilöt kertovat silloin tällöin omasta perhe-elämästään. Vaikka lehteä lukevatkin enemmän naiset kuin miehet, miesten rooli lehden sivuilla on lisääntynyt viime vuosina huimasti. Enää ei keskitytä ainoastaan äiteihin, vaan isit saavat sanansijaa yhtä lailla.

Lehden irtonumerohinta on noin seitsemän ja puoli euroa, mutta kestotilaustarjousten kautta yksittäisen lehden hinta laskee huomattavasti. Tällä hetkellä KaksPlus-lehti on mahdollista tilata kotiin neljäksi kuukaudeksi vain viiden euron kappalehintaan, ja kaupan päälle saa vielä ranne- ja kaulakorusetin tai huivin ja rannekorun. Lahjan arvo on kolmisenkymmentä euroa.