Ale!
Kodin Kuvalehti tarjous

Kodin Kuvalehti tarjous

30.00

Kodin kuvalehti on Suomen suurin naistenlehti, jota toimitetaan lähes sataprosenttisesti naisvoimin. Lehti ilmestyy 24 kertaa vuodessa tarjoten lukijoilleen kotia, puutarhaa, ruokaa, kulttuuria, ihmisiä ja ilmiöitä käsitteleviä aiheita.

Julkaisija: Sanoma Magazines Finland Oy
Tarjous: 10 nro 30,00 EUR + lahjaksi Muumi-muki (ARVO 18,20 EUR)!

Jatka tästä Kodin Kuvalehti kampanjaan


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) KodinKuvalehti (Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

Kodin kuvalehti on Suomen suurin naistenlehti, jota toimitetaan lähes sataprosenttisesti naisvoimin. Lehti ilmestyy 24 kertaa vuodessa tarjoten lukijoilleen kotia, puutarhaa, ruokaa, kulttuuria, ihmisiä ja ilmiöitä käsitteleviä aiheita.

Kodin kuvalehti haluaa tarjota lukijoilleen ennen kaikkea ideoita ja innovaatioita. Lehti esitteleekin joka numerossaan paitsi monipuolisesti erilaisia reseptejä pääasiassa arkeen, myös ideoita puutarhaan, sisustukseen, kodin järjestyksen hallintaan, omaan tyyliin ja terveyteen. Kodin kuvalehti siis keskittyy naisen elämään, mutta pitkälti kodin näkökulmasta. Tämän vuoksi lehden lukijakunta ei koostu ainoastaan työikäisistä naisista, vaan myös jo eläköityneistä lukijoista.

Nimensä mukaisesti Kodin kuvalehdessä panostetaan tekstien lisäksi erityisesti kuviin. Lehdissä käytettävien kuvien – erityisesti kansien – värimaailma on selkeästi suunnattu pääasiallisesti naislukijoille. Naisellisten, tai jopa tyttömäisten, värien ja asetelmien käyttö houkuttaa feminiinistä lukijakuntaa tarttumaan lehteen. Monista muista naistenlehdistä poiketen Kodin kuvalehti keskittyy selvästi kotiin liittyviin aiheisiin; henkilökuvia ei nosteta kansiin, ja julkisuuden henkilöistä kertovat jutut ovat hyvin rajallisia myös kansien välissä. Kaiken kaikkiaan lehti ei ratsasta julkkisten maineella, vaan sivuilla esiintyvistä muutamista henkilöistä suuri osa on aivan tavallisia kansalaisia.

Lehden irtonumerohinta on lähes kahdeksan euroa, mutta esimerkiksi tämänhetkiseen tarjoukseen tarttumalla ja lehden tilaamalla yksittäisen lehden hinnaksi jää reilusti alle neljä euroa. Lisäksi kaupan päälle saa klassikkohuivin ja helmikorun.