Koti ja Keittiö tarjous

Koti ja Keittiö tarjous

Koti ja keittiö on laatuun panostava sisustuslehti, joka ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. Numeroita vuosikertaa mahtuu kaksitoista, joten kaksi on tuplanumeroita. Samaan lehtiperheeseen kuuluu myös Koti ja puutarha -lehti. Koti ja keittiö -lehden lukijakunnasta suurin osa on yli 30-vuotiaita, perheellisiä naisia, mutta lehden sisältö ei rajaa pois minkään tyyppistä lukijakuntaa.

Julkaisija: Aller Media Oy
Tarjous: 6 nro 21,90 EUR, säästä 49% + Pastasetti, ARVO 29,90 eur!

Siirry tästä Kotia ja Keittö tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) KotiJaKeittio Osasto:

Tuotekuvaus

Koti ja keittiö on laatuun panostava sisustuslehti, joka ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. Numeroita vuosikertaa mahtuu kaksitoista, joten kaksi on tuplanumeroita. Samaan lehtiperheeseen kuuluu myös Koti ja puutarha -lehti. Koti ja keittiö -lehden lukijakunnasta suurin osa on yli 30-vuotiaita, perheellisiä naisia, mutta lehden sisältö ei rajaa pois minkään tyyppistä lukijakuntaa. Lehti on tarkoitettu perusteelliseen lukemiseen, ja lukunautinnon takaavat laatu ja laadukkaat mielikuvat, joita tuetaan korkealaatuisilla kuvilla ja painomateriaaleilla.

Lehden keskeisintä sisältöä on paitsi koko kodin sisustaminen ideoineen, myös keittiön osuus. Reseptit ja kattausideat ovat olennainen osa lehden sisältöä, jota tuetaan artikkeleiden ja tuote-esittelyiden lisäksi näkyvällä, aiheeseen sopivalla mainonnalla. Ruokainnovaatioiden tarjonta ei rajoitu pelkkään kotiruokaan, vaan laadun käsitettä laajennetaan käsittämään myös keittiön puoli. Juhla-ateriat ja tietyn teemaiset ideat, kauden kotimaisen tuoretarjonnan hyödyntäminen ja onnistuneet viinivalinnat värittävät ja monipuolistavat keittiöön kuuluvan osuuden sisältöä.

Toistuvia avainsanoja lehden sivuilla ovat viihtyisyys, unelmat, kodikkuus, ajankohtaisuus, uutuudet sekä värit ja sävyt. Kodin käsitettä laajennetaan vakituisista asumuksista aina kesä- ja loma-asuntoihin saakka, joten sisustuksiakin nähdään saman lehden kansien välissä monenlaisia ja monenlaisiin tarpeisiin.

Koti ja keittiö -lehti on mahdollista ostaa omakseen irtonumerona reilun seitsemän euron hintaan, mutta yksittäisen numeron hinta laskee huomattavasti kestotilaustarjousten myötä.