Kotivinkki tarjous

Kotivinkki tarjous

Kotivinkki on tänä vuonna jo 30 vuotta täyttävä lehti, jonka sisältö koostuu arkisista mutta inspiroivista aiheista. Lehteä voisi kuvailla arjen lifestyle-lehdeksi, jossa käsitellään perhe-elämää, hyvinvointia, ruuanlaittoa, käsitöitä, sisustusta ja puutarhanhoitoa.

Julkaisija: A-Lehdet Oy
Tarjous: 5 nroa vain 19,90 € (säästä 10€) + lahja

Siirry tästä Kotivinkki tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) Kotivinkki Osasto:

Tuotekuvaus

Kotivinkki on tänä vuonna jo 30 vuotta täyttävä lehti, jonka sisältö koostuu arkisista mutta inspiroivista aiheista. Lehteä voisi kuvailla arjen lifestyle-lehdeksi, jossa käsitellään perhe-elämää, hyvinvointia, ruuanlaittoa, käsitöitä, sisustusta ja puutarhanhoitoa. 22 kertaa vuodessa ilmestyvä Kotivinkki on täynnä ideoita arjen keskelle muun muassa reseptien, sisustus- ja käsityövinkkien kautta.

Varsinaisen Kotivinkki-lehden lisäksi samaan tuoteperheeseen kuuluvat Kotivinkki Joulu ja Kotivinkki Jouluherkut, jotka ilmestyvät nimensä mukaisesti kerran vuodessa joulun alla. Vaikka Kotivinkki onkin suunnattu pääasiassa aikuisille naisille, monipuoliset aiheet tarjoavat lukemisen arvoista sisältöä myös vastakkaiselle sukupuolelle.

Kotivinkin kansien välistä löytyy monenlaisia vinkkejä arjen askareisiin. Herkulliset reseptit tarjoavat vaihtoehtoja arkeen ja juhlaan, varsinkin, kun perinteisempiinkin annoksiin lisätään yllättäviä, piristäviä lisukkeita. Myös erityisruokavaliot on otettu huomioon. Käsityövinkit ovat myös yksi perinteisimmistä mutta idearikkaimmista osioista lehdessä. Kotivinkin vinkkien tarkoituksena onkin paitsi helpottaa arkea ja tarjota harrastuksia kodin seinien sisäpuolella, myös piristää ja kannustaa jaksamaan paitsi kodinhoidon myös vanhemmuuden ja yhteiskunnan luomien paineiden keskellä.

Kotivinkin irtonumerohinta on seitsemisen euroa, mutta edullisimmalla kestotilaustarjouksella yksittäisen numeron hinta jää neljään euroon.