Koululainen tarjous

Koululainen tarjous

Koululainen on jo vuosia mainostanut itseään reppukansan omana lehtenä, joka tietää mistä koululaiset puhuvat. Lehti onkin suunnattu alakouluikäisille, 7 – 12 -vuotiaille lapsille ja varhaisnuorille sukupuoleen katsomatta.

Julkaisija: Otavamedia Oy
Tarjous: 4 nro 20.00 EUR, säästä 42% + lahja, ARVO 44.00 eur!

Siirry Koululainen tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) Koululainen Osasto:

Tuotekuvaus

Koululainen on jo vuosia mainostanut itseään reppukansan omana lehtenä, joka tietää mistä koululaiset puhuvat. Lehti onkin suunnattu alakouluikäisille, 7 – 12 -vuotiaille lapsille ja varhaisnuorille sukupuoleen katsomatta, ja kansien välissä käsitellään paitsi koulumaailman asioita alakoululaisen näkökulmasta, myös vapaa-ajan asioita kuten harrastuksia, idoleita, ystävyyssuhteita, tunne-elämää ja pohdintoja omasta tulevaisuudesta. Koululainen ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Lehtenä Koululainen alkoi ilmestyä jo vuonna 1944, mutta päätoimittajan vaihtumisen myötä vuonna 2009 sen ilme uudistui jonkin verran. Nykyisin yksi lehden tärkeimmistä teemoista on koulukiusaamisen vastustaminen, ja jokasyksyinen Reilu luokka -kilpailu on saanut suuren suosion kouluissa. Kymmenet tuhannet koululaiset tarttuvat lehteen vuosittain, tarjoaahan Koululainen monipuolisten juttujen lisäksi joka numerossa julisteita alakouluikäisten omista idoleista laidasta laitaan niin urheilun, musiikin kuin elokuvienkin saralta – eläinystäviä unohtamatta.

Muiden aikakauslehtien tavoin Koululaisessa käsitellään myös kalenterivuoden aikana vastaan tulevia juhlia ja tärkeitä tapahtumia. Vinkit äitien- ja isänpäivälahjoiksi sekä jouluaihe teemoittavat lehtiä muiden aiheiden ohella. Vapaa-ajan aiheissa pyritään monipuolisuuteen: urheilu, musiikki, elokuvat, ja lemmikit esitellään yhtä lailla tekstien, kuvien ja julisteiden välityksellä. Koululaisen monipuoliset kilpailut houkuttelevat osallistumaan, ja ammattien esittelyt antavat jo pientä pohdiskelun aihetta omaan tulevaisuuteen liittyen.

Koululaisen irtonumerohinta on noin seitsemän ja puoli euroa, mutta tilaamalla yksittäisen lehden saa omakseen jo viidellä eurolla.