Leivotaan tarjous

Leivotaan tarjous

Leivotaan on parin vuoden ajan ilmestynyt kotileipureitten – ja miksei ammattilaistenkin – oma lehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehdessä välitetään leipomisen iloa jokaiselle sopivien reseptien, leipomiseen liittyvien tuote-esittelyjen ja leivonta-alan reportaasien muodossa.

Julkaisija: LRF Media AB
Tarjous: 6 nro 34.00 EUR, säästä 18%

Siirry tästä Leivotaan tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) Leivotaan Osasto:

Tuotekuvaus

Leivotaan on parin vuoden ajan ilmestynyt kotileipureitten – ja miksei ammattilaistenkin – oma lehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehdessä välitetään leipomisen iloa jokaiselle sopivien reseptien, leipomiseen liittyvien tuote-esittelyjen ja leivonta-alan reportaasien muodossa. Leipomuksissaan onnistuneet paljastavat silloin tällöin omia lempireseptejään ja leivontavinkkejään, joten uusia käytännön vinkkejäkin on luvassa Leivotaan-lehden kansien välissä.

Koska kukin vuodenaika tuo mukanaan omat leivontaa vaativat juhlansa, yksittäiset lehdet teemoitellaan löyhästi seurailemaan vuoden kiertokulkua: kevään numerossa keskitytään muiden muassa valmistujais- ja vappujuhlien leivontaideoihin, lähellä joulua taas joululeivonnaisiin. Kesä- ja syksynumerossa resepteissä puolestaan hyödynnetään kesän ja syksyn satoa kuten erilaisia marjoja, vihanneksia ja sieniä.

Jo Leivotaan-lehden kansi herättää mielenkiinnon herkullisilla kansikuvavalinnoillaan. Lehden sisällä puolestaan kymmenet uudet reseptit makunystyröitä hierovine kuvineen antavat lisäkipinää leipomisharrastukseen. Myös uusien leivontavälineiden esittely antaa vinkkejä leivontaa helpottaviin ja hauskuttaviin tuotteisiin. Leivotaan-lehdessä pyritään monipuolisten makuelämysten tarjoamiseen: makea suklaa, kirpeä raparperi ja hapan sitruuna yhdessä pikkusuolaisten voileipäkakkujen ja grillileipien kanssa antaa laajan valikoiman makuja erilaisista herkuista pitäville.

Leivotaan-lehden irtonumero maksaa noin seitsemän euroa, mutta tarttumalla edulliseen tarjoukseen lehden saa kotiovelleen tilaamalla vain reilun viiden euron kappalehintaan. Jos kuulut jauhopeukaloihin – tai olet halukas liittymään kyseiseen ryhmään – tartu tarjoukseen!