Matkaopas tarjous

Matkaopas tarjous

Matkaopas on Suomen suurin matkailulehti, ja näin ollen aikakauslehtien saralla perusvalinta kaukokaipuusta kärsiville. Koko maailmaa majapaikkanaan pitävä lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa tarjoten lukijoilleen jokaisessa numerossaan virtuaalimatkan vähintään kolmelle eri mantereelle.

Julkaisija: Sanoma Magazines Oy
Tarjous: Matkaopas 5 kk 24,00 € kestotilauksena + lahjaksi saat kätevän matkustusetin, arvo 42,00€

Siirry tästä Matkaopas tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) Matkaopas Osasto:

Tuotekuvaus

Matkaopas on Suomen suurin matkailulehti, ja näin ollen aikakauslehtien saralla perusvalinta kaukokaipuusta kärsiville. Koko maailmaa majapaikkanaan pitävä lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa tarjoten lukijoilleen jokaisessa numerossaan virtuaalimatkan vähintään kolmelle eri mantereelle. Valtaosa lehden lukijoista on yli 50-vuotiaita naisia, mutta Matkaopas-lehden sisältö tarjoaa kiinnostuksen kohteita kaiken ikäisille lukijoille koulutukseen ja sukupuoleen katsomatta.

Lehdessä esitellään näkyvimmin niin sanottuja valmismatkoja, niiden uutuustarjontaa, kohteita ja valikoimaa hintoineen, mutta omatoimimatkailun lisääntyessä myös tee se itse -vaihtoehdot on otettu esittelyyn aina silloin tällöin. Varsinaista extreme-matkailua lehdessä ei juurikaan suosita, mutta muutoin maailma tuntuu avartuvan uusien kohteiden myötä vuodesta toiseen – niin kuin tapahtuu matkatoimistojen tarjonnassakin.

Matkaopas tarjoaa täsmätietoa teemoittain lehden numerosta riippuen. Aurinkotakuulla varustetut kohteet, puhtaimpien hiekkarantojen tyyssijat ja kymmenet eri tavat säästää matkalla houkuttelevat monia matkailusta kiinnostuneita tarttumaan lehteen. Matkakohteiden ja kulttuurien esittelyjen lisäksi lehteen liitetään usein matkailuun liittyviä tuote-esittelyitä. Esimerkiksi aurinkorasvoista ja -laseista, retkeilyvarusteista, kameravaihtoehdoista ja tarvittavista rokotuksista voi löytää tietoa samojen kansien välistä.

Matkaoppaan löytää kauppojen ja kioskien lehtihyllyistä vajaan seitsemän euron kappalehintaan. Netissä meneillään oleva tarjous kattaa kestotilauksen ensimmäisen jakson, ja tarttumalla tarjoukseen yksittäisen lehden saa kotiovelleen 5 – 6 euron kappalehintaan. Lisäksi kaupanpäällisenä lehteen tarjotaan matkalaukkuvyö, matkatavaravaaka ja matkapussukka.