Me Naiset tarjous

Me Naiset tarjous

Me Naiset on nimensä mukaisesti erityisesti aikuiseksi naiseksi itsensä tunteville henkilöille suunnattu naistenlehti. Lehti ilmestyy noin kerran viikossa, ja vuosittain irtonumeroita kertyy tuplanumeroiden kera yhteensä 48. Me Naiset -lehden sisältö on sopivaa luettavaa kaiken ikäisille.

Julkaisija: Sanoma Magazines Finland Oy
MeNaiset tarjous: 12 lehteä vain 29,50€ + lisäksi tilaajalahjana DKNY Be Delicious Fresh Blossom EdP (15 ml, arvo 25€)

Jatka tästä Me Naiset kampanjasivulle


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) MeNaiset (Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

Me Naiset on nimensä mukaisesti erityisesti aikuiseksi naiseksi itsensä tunteville henkilöille suunnattu naistenlehti. Lehti ilmestyy noin kerran viikossa, ja vuosittain irtonumeroita kertyy tuplanumeroiden kera yhteensä 48. Me Naiset -lehden sisältö on sopivaa luettavaa kaiken ikäisille, mutta sisältö kiinnostaa todennäköisesti eniten täysi-ikäisiä, työelämässä vielä mukana olevia naisia.

Me Naiset keskittyy yleensä jokaisessa numerossaan melko näkyvästi johonkuhun omalla alallaan vaikutusvaltaiseen ja menestyneeseen naiseen, joka on esillä myös lehden kansikuvassa. Julkisuuden henkilön lisäksi lehdestä löytyy vinkkejä terveyteen ja hyvinvointiin, ruokasivut resepteineen, matkailuvinkkejä, elämäntapakuvauksia ja naisten maailmaan läheisesti liittyviä (esimerkiksi alusvaatteet, kosmetiikka) tuote-esittelyjä. Uutuutena voidaan mainita myös mieshaastattelut, joilla kiinnostunutta lukijakuntaa saadaan mahdollisesti entistäkin laajemmaksi.

Ulkoisesti lehdelle ominainen piirre ovat kirkkaat ja puoleensavetävät mutta silti harmoniset värit ja kuvat erilaisista naisista. Pidempiin lehtiteksteihin tuovat vaihtelua sirpaleisemmat mainokset, vinkkaukset ja esittelyt, jotka silmäilee nopeasti läpi lyhyessäkin ajassa. Naisen elämä jos kenen on joskus kiireistä perheen, työn, harrastusten ja sosiaalisen elämän ristitulessa. Me Naiset -lehti sopii myös nopeampaan lukemiseen.

Irtonumeroina lehti maksaa alle viisi euroa, ja erilaisilla tilausvaihtoehdoilla hintaa saa vieläkin edullisemmaksi. Kestotilauksena yksittäisen lehden hinnaksi jää reilusti alle neljä euroa, ja lyhytaikaisemmilla tarjoustilauksilla hinta saattaa painua vain parin euron pintaan.