Meidän Mökki tarjous

Meidän Mökki tarjous

Suomalaiset ovat mökkikansaa, ja mitäpä muuta mökkikansa mediakseen kaipaisi kuin oman mökkiaiheisen aikakauslehden! Meidän Mökki on 10 kertaa vuodessa ilmestyvä vapaa-ajan asumisen lehti, joka on lukijamäärältään maamme suurin ja suosituin.

Julkaisija: A-Lehdet Oy
Tarjous: 5 nroa vain 21 €, alennus 42% + lahja, ARVO 40,00 eur!

Siirry Meidän Mökki tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) MeidänMökki Osasto:

Tuotekuvaus

Suomalaiset ovat mökkikansaa, ja mitäpä muuta mökkikansa mediakseen kaipaisi kuin oman mökkiaiheisen aikakauslehden! Meidän Mökki on 10 kertaa vuodessa ilmestyvä vapaa-ajan asumisen lehti, joka on lukijamäärältään maamme suurin ja suosituin. Yli kaksi ja puoli sataa tuhatta lukijaa tarttuu lehteen vuosittain, ja lehti kulkee kätevästi mukana niin hirsiselle, sähköttömälle erämökille kuin luxus-huvilallekin.

Mökillä vietetään aikaa pääasiassa kesäisin, mutta talvella on aikaa ideoida ja suunnitella tulevan mökkikauden uudistuksia. Meidän Mökki tarjoaa apunsa remontti-ideoineen, tuote-esittelyineen ja mainoksineen. Erityisesti pienten tilojen näppärät tilaratkaisut tarjoavat uudenlaisia mahdollisuuksia. Mökin turvallisuus, tyylit, trendit ja monipuoliset mökkiharrastukset ovat myös yksi osa mökkeilyn nykypäivää.

Käsitteen ”mökki” alle mahtuu monenlaisia rakennelmia. Tärkeintä käsitteessä on kuitenkin sen merkitys pakopaikkana arjesta. Tämän vuoksi Meidän Mökki -lehden sivuille on valikoitu mahdollisimman monenlaisia, erilaisille vapaa-ajan asujille sopivia asumisvaihtoehtoja. Yksityiskohtaiset, selkeät kuvat, valaisevat kuvatekstit juttujen lomassa ja informatiiviset tiivistelmät antavat mahdollisuuden löytää juuri itselle sopivan vaihtoehdon sisustukseen, pihaan ja oman mökin yksityiskohtiin.

Irtonumeroina ostettuna Meidän Mökin hinta on noin kahdeksan euroa, mutta käyttämällä hyväkseen meneillään olevan tarjouksen yksittäisen lehden hinnaksi jää vain reilu neljä euroa.