Meidän talo tarjous

Meidän talo tarjous

Meidän Talo on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä omakotitalon rakentamiseen ja remontointiin erikoistunut aikakauslehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1959. Lehden sisällön on tarkoitus palvella lukijaansa koko asumisen ajan, ei ainoastaan rakentamisen ja remontoinnin aikana.

Julkaisija: A-Lehdet Oy
Tarjous: Lehtitarjous 3 nroa vain 15,75 €, säästä 30%

Siirry tästä Meidän talo tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) MeidänTalo Osasto:

Tuotekuvaus

Meidän Talo on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä omakotitalon rakentamiseen ja remontointiin erikoistunut aikakauslehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1959. Lehden sisällön on tarkoitus palvella lukijaansa koko asumisen ajan, ei ainoastaan rakentamisen ja remontoinnin aikana, joten sisustaminen saa lehdessä myös oman osuutensa. Tämän vuoksi lehteä voisi laajemmin kuvailla myös asumisen erikoislehdeksi.

Lehtenä Meidän Talo on kattava ja monipuolinen mutta silti perusteellinen. Artikkelien kieli on laadittu ymmärrettäväksi jokaiselle omakotitaloasumisesta kiinnostuneelle koulutukseen ja sukupuoleen katsomatta. Lisäksi havainnollistavilla ja informatiivisilla kuvilla tuodaan tärkeää lisätietoa juttuihin. Rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen liittyvät mainokset puolestaan täydentävät sopivasti lehden sisältöä.

Koska omakotitaloja tyyleineen on yhtä monenenlaisia kuin on asujiakin, on lehden sisältökin valittu monenhenkisiä lukijoita ajatellen. Rintamamiestalon remontointia käsittelevä artikkeli mahtuu samojen kansien väliin japanilaispuutarhaa käsittelevän ideoita jakavan jutun kanssa. Toisaalta trendien seuraamisen ohella erityistä huomiota kiinnitetään ekologisuuteen, säädösten ja tekniikan ajankohtaisuuteen ja sekä talon että asujan hyvinvointiin.

Meidän Talo maksaa irtonumerona noin kahdeksan euroa.