Mondo tarjous

Mondo tarjous

Mondo on nimensä mukaisesti (italian kielen sana maailma) matkailulehti, joka ilmestyy yksi tuplanumero mukaan lukien kymmenen kertaa vuodessa. Se on suunnattu sekä matkustamisen suurkuluttajille että haaveksiville nojatuolimatkailijoille.

Julkaisija: A-Lehdet Oy
Tarjous: 5 nro 25.00 EUR, säästä 40% + lahja

Siirry tästä Mondo tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) Mondo Osasto:

Tuotekuvaus

Mondo on nimensä mukaisesti (italiaksi mondo tarkoittaa maailma) matkailulehti, joka ilmestyy yksi tuplanumero mukaan lukien kymmenen kertaa vuodessa. Se on suunnattu sekä matkustamisen suurkuluttajille että haaveksiville nojatuolimatkailijoille. Lehden tarkoituksena on yhdistää elämyksellisyys ja tarpeellisiksi koetut käytännön vinkit.

Miten elämyksellisyys sitten näkyy Mondossa? Lehti pyrkii sisällöllään monipuolisuuteen esittelemällä eri hintaluokkien, matkustustapojen ja kohteiden kimaran jokaisessa numerossaan. Siperian radan halki tehtyä junamatkaa Moskovasta Pekingiin käsittelevä artikkeli mahtuu sulassa sovussa samaan numeroon hienoimpia hiihtokohteita esittelevän jutun kanssa. Pakettimatkat lapsiperheille ja joogareissut itseään etsiville voivat siis mahtua sisällöllisesti samojen kansien väliin.

Mondon kuvissa on pyritty vaikuttavuuteen. On tilannekuvia, henkilökuvia ja maisemia, muttei pikaisesti räpsittyjä, perinteisiä lomakuvia vaan valojen ja varjojen leikkiä, elämää nähneitä kasvoja ja kiehtovia yksityiskohtia. Puhdasta mainontaa on vain vähän, matkusteluun liittyvää tiedottamista sitäkin enemmän.

Irtonumeroina kaupan hyllyltä ostettuna Mondon hinta nousee kahdeksan euron pintaan. Tilattuna meneillään oleva tarjous kattaa viisi Mondo-lehteä, jolloin yksittäisen lehden hinnaksi jää viitisen euroa. Kaupan päälliseksi on tarjolla asiakkaan valinnan mukaan joko Brysselin tai Thaimaan matkaopas tai vaihtoehtoisesti vastuullisen matkailijan käsikirja.