National Geographic tarjous

National Geographic tarjous

National Geographic on lehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehden ensimmäinen, englanninkielinen versio alkoi ilmestyä samannimisen järjestön toimesta jo vuonna 1888. Nykyisin lehdestä pääsee osalliseksi eri kielisinä versioina vuosittain yli 50 miljoonaa lukijaa 25 kielellä 27 eri maassa. Suomessa lehti on ilmestynyt vuodesta 2001 lähtien.

Julkaisija: Bonnier Publications Oy
Tarjous: 6 nro 29.90 EUR, säästä 44%  + LAHJA

Siirry tästä National Geographic tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) NationalGeographic Osasto:

Tuotekuvaus

National Geographic on lehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehden ensimmäinen, englanninkielinen versio alkoi ilmestyä samannimisen järjestön toimesta jo vuonna 1888. Nykyisin lehdestä pääsee osalliseksi eri kielisinä versioina vuosittain yli 50 miljoonaa lukijaa 25 kielellä 27 eri maassa. Suomessa lehti on ilmestynyt vuodesta 2001 lähtien.

Vaikka lehden lukijakunta on niukasti miesvoittoista, National Geographic on aikakauslehtien saralla varmasti yksi kaikkein sukupuolineutraaleimmista lehdistä. Kiinnostus luontoa, maantiedettä, historiaa ja tiedettä kohtaan yhdistää kaikkia lukijoita, ja lehdessä julkaistavat kuvat ovat niittäneet mainetta ympäri maailmaa. Reportaasit ovat kattavia, ja esittelevät aiheitaan monipuolisesti tieteellisestä näkökulmasta. Valtaosa lukijakunnasta lieneekin joko akateemisesti kouluttautunutta tai muutoin tieteellisestä lähestymistavasta kiinnostunutta väestönosaa.

National Geographic panostaa näkyvästi laatuun, mikä näkyy sekä teksteissä että kuvissa. Kannen visuaalista ilmettä värittävät lehden tunnetuksi tehneet keltaiset kehykset ja korkealaatuinen painomateriaali. Lehden sivuille kuviaan saaneet valokuvaajat ovat nimekkäitä – tai lehden kuvien kautta nimekkäiksi tulleita – ja perusteelliset artikkelit ja reportaasit antavat sisältöä useampaankin lukukertaan.

Lehden kappalehinta on noin yhdeksän euroa, mutta meneillään olevaan tarjoukseen tarttumalla pari ensimmäistä numeroa on mahdollista saada jopa kolmen ja puolen euron yksikköhinnalla. Lisäksi kaupanpäällisenä on tarjolla Human Planet -dvd-boksi ja matkalompakko.