Ale!
Seiska tarjous

7-päivää, eli Seiska tarjous

5 5:stä perustuen 2 asiakasarvosteluun

19.00

Seiska on nykyisellään Suomen suosituin viikkolehti, joka on parissakymmenessä vuodessa laajentanut jatkuvasti lukijakuntaansa suomalaisten keskuudessa. Joka torstai ilmestyvässä lehdessä keskitytään rehellisesti viihteeseen ja erityisesti nuoria ja nuorekkaita lukijoita aidosti kiinnostaviin aiheisiin, kuten julkisuuden henkilöihin.

Julkaisija: Aller Julkaisut Oy
Tarjous: 8 nro vain 19,90€ (säästöä -47%) + uusille tilaajille LAHJA

Jatka tästä Seiska kampanjasivulle


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) Seiska (Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

Seiska on nykyisellään Suomen suosituin viikkolehti, joka on parissakymmenessä vuodessa laajentanut jatkuvasti lukijakuntaansa suomalaisten keskuudessa. Joka torstai ilmestyvässä lehdessä keskitytään rehellisesti viihteeseen ja erityisesti nuoria ja nuorekkaita lukijoita aidosti kiinnostaviin aiheisiin, kuten julkisuuden henkilöihin. Toimitus ottaa avoimesti vastaan juttuvinkkejä, joiden kautta yksittäinen lukijakin saa ääntään kuuluviin – ainakin nimettömänä – ja voi lisäksi tienata vinkillään.

Lehti ammentaa aiheitaan paljolti muun median piiristä, joten tosi-tv tähtineen kuvittaa paljon lehden sivustoja, samoin ajankohtaiset skandaalit. Seiskan uutisointikynnys on huomattavasti asialehtiä matalampi, joten jokaisen lehden kansien välistä löytyy monipuolisesti erilaista lukijakuntaa viihdyttävää sisältöä. Parisuhteet ja erot, syrjähypyt, huijaukset, julkiset nolaukset ja mokaukset käsitellään Seiskassa tasapuolisesti.

Seiskan erikoisuutena ovat vakiojulkkikset, joiden elämä nostetaan kansilööppeihin säännöllisin väliajoin. Kaiken kaikkiaan ihmisten kirjo on kuitenkin valtava, joten moni lukijoista saattaa löytää sivuilta mainintoja jopa tutun tutustakin. Sidonnaisuudesta muuhun mediaan kertovat mm. juonipaljastukset, jotka kiinnostavat erityisesti tiettyjä sarjoja fanittavia lukijoita.

Lehden irtonumerohinta on tällä hetkellä kuuden euron pinnassa, mutta tilaamalla lehden yksittäisen numeron hinta laskee nopeasti pariin-kolmeen euroon. Lehden paperiversion rinnalle voi uutuutena tilata digipaketin, joka sisältää extra-materiaalia kunkin lehden tärkeimmistä uutisista.