Ale!
Suomen kuvalehti tarjous

Suomen Kuvalehti tarjous

45.00

Suomen Kuvalehden kansien välistä löytyy lehden nimen mukaisesti paitsi vaikuttavia kuvia, myös tarkkaan harkittuja tekstejä. Yhteiskunnallinen ajankohtaisuus, kulttuuri- ja talouselämä ovat aiheita, joita käsitellään laajasti sekä valtakunnallisella että kansainvälisellä tasolla Suomen Kuvalehden sivuilla.

Julkaisija: Otavamedia Oy
Ajankohtaisia tarjouksia:
– Määräaikainen: 12 nro 45,90 € säästä 44%
– Kesto: 16 nro 49,90 €, säästä 54% + Sääasema (sisä/ulkolämpömittari), ARVO 29 €!

Listaa kaikki Suomen Kuvalehti tarjoukset


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) SuomenKuvalehti (Tuote)Osastot: ,

Tuotekuvaus

Suomen Kuvalehden kansien välistä löytyy lehden nimen mukaisesti paitsi vaikuttavia kuvia, myös tarkkaan harkittuja tekstejä. Yhteiskunnallinen ajankohtaisuus, kulttuuri- ja talouselämä ovat aiheita, joita käsitellään laajasti sekä valtakunnallisella että kansainvälisellä tasolla Suomen Kuvalehden sivuilla. Viikoittain perjantaisin ilmestyvä Suomen Kuvalehti on kannanottaja ja vahva vaikuttaja suomalaisen median kentällä. Aiheiden valintaan ja sisällön laadukkaaseen tuottamiseen panostetaan, minkä myös nykyisellään yli 300 000 aktiivilukijan joukko tiedostaa.

Lähes satavuotias Suomen Kuvalehti on perinteisesti puuttunut yhteiskunnallisesti pinnalla oleviin mutta myös vaiettuihin aiheisiin, jotka paitsi puhuttavat, myös mietityttävät lukijakuntaa. Kansainvälisen tiedon jakaminen on myös yksi lehden selkeistä tavoitteista, puututaanhan juttusisällössä paitsi kotimaisten aiheiden lisäksi myös kansainvälisiin kysymyksiin kolmansia maita unohtamatta.

Koska ihminen ei voi tuntea nykypäivää tuntematta historiaansa, myös mennyt nousee ajoittain lehden sivuilla ajankohtaiseksi nykytapahtumien valossa. Historian lisäksi ajankohtaisaiheista lehteä monipuolistaa ympäristökysymysten käsittely, joka on noussut ajankohtaiseksi lehden historiassa vasta muutaman viime vuosikymmenen kuluessa. Kaiken kaikkiaan Suomen Kuvalehteä voisi luonnehtia lukupaketiksi, johon syventymällä on mahdollista pysytellä ajan hermolla yhteiskunnallisella tasolla.

Irtonumerohinnaltaan kuuden ja puolen euron hintaista Suomen Kuvalehteä voi nyt tilata joko määräaikaisena tai kestotilauksena edullisin hinnoin, jopa noin kolmen euron kappalehintaan.