Ale!
Tieteen Kuvalehti tarjous

Tieteen Kuvalehti tarjous

5.00

Kolmen viikon välein ilmestyvä Tieteen kuvalehti on yleistajuinen tieteestä, luonnosta ja tekniikasta kiinnostuneille lukijoille suunnattu aikakauslehti. Vaikka lehteä ei suunnata erityisesti kummallekaan sukupuolelle, sen lukijakunnasta kaksi kolmasosaa on miehiä.

Julkaisija: Bonnier Publications Oy
Tarjous: 2 Tieteen Kuvalehteä sekä teflonpinnoitteiset Hasaki-veitset, YHTEENSÄ VAIN 5,90 € (ei erillistä postimaksua)

Listaa kaikki Tieteen Kuvalehti tarjoukset


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) TieteenKuvalehti Osasto:

Tuotekuvaus

Kolmen viikon välein ilmestyvä Tieteen kuvalehti on yleistajuinen tieteestä, luonnosta ja tekniikasta kiinnostuneille lukijoille suunnattu aikakauslehti. Vaikka lehteä ei suunnata erityisesti kummallekaan sukupuolelle, sen lukijakunnasta kaksi kolmasosaa on miehiä. Tieteen kuvalehden artikkelien ymmärtäminen ei vaadi perehtyneisyyttä alalle, vaan tekstit pyritään laatimaan helposti avautuviksi, olipa lukijan oma ala sitten mikä tahansa.

Lehti on ilmestynyt Suomessa jo 1980-luvun puolestavälistä saakka, ja sen suosio on säilynyt vakaana. Nykyisellään Suomessa ilmestyvä lehti toimitetaan tanskankielisen version pohjalta, ja Tieteen kuvalehden sisarversiot ilmestyvätkin myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Useista muista tiedettä käsittelevistä lehdistä poiketen juuri kansantajuisuus houkuttaa lehden lukijoiksi vuosittain satoja tuhansia pohjoismaalaisia ja lisäksi lukijoita lähes kymmenestä muusta maasta ympäri maailman.

Vaikka Tieteen kuvalehden toimituksessa pyritään yksinkertaistamaan tieteen monimutkaista kielenkäyttöä, itse lehdessä käsiteltävät aiheet ovat monipuolisia ja usein vaikeaselkoisiakin. Ajankohtaisuus on yksi keskeisimmistä avainsanoista – historiaa tietenkään unohtamatta. Uusinta tekniikkaa käsitellään niin liikenteen kuin avaruustekniikankin näkökulmasta, eikä ihmisen aivojen, elinten ja muiden organismien toiminta tunnu koskaan olevan täysin ihmisen ymmärrettävissä. Myös luonnon pienet suuret ihmeet tarjoavat jatkuvasti jutun aihetta lehden sivuille. Kiehtovat värikuvat vievät lukijan mukanaan ja havainnollistavat tekstin tarjoamaa informaatiota.

Tieteen kuvalehden irtonumerohinta on 8,5 euroa, mutta lehteä on mahdollista saada edulliseen tutustumishintaan, jolloin yksittäisen numeron hinnaksi jää alle kolme euroa. Tieteen kuvalehti on tunnettu myös tilaajalahjoistaan, jotka ovat lehden käsittelemien teemojen mukaisia.