Vauva lehti tarjous

Vauva lehti tarjous

Vauva on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä perhelehti erityisesti vauvaperheille. Kohderyhmään voi laskea kuuluviksi ainakin vauvaa suunnittelevat, odottavat ja hoitavat perheet – ja miksei myös perheiden kanssa läheisesti tekemisissä olevatkin.

Julkaisija: Sanoma Magazines Finland Oy
Tarjous: 9 lehteä vain 37,00 € (-40%) + lahjaksi käytännöllinen hoitolaukku, ARVO 35,00€

Siirry tästä Vauva lehti tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) Vauva Osasto:

Tuotekuvaus

Vauva on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä perhelehti erityisesti vauvaperheille. Kohderyhmään voi laskea kuuluviksi ainakin vauvaa suunnittelevat, odottavat ja hoitavat perheet – ja miksei myös perheiden kanssa läheisesti tekemisissä olevatkin. Lehti on suunnattu pääasiassa tavallisille keskivertovanhemmille, mutta siinä on varmasti kiinnostavaa lukemista ja ajankohtaista lisätietoa lastenhoidon ammattilaisillekin.

Vauva-lehdessä pyritään jakamaan tietoa ja vertaistukea tuotevertailujen, artikkeleiden ja henkilöhaastattelujen kautta. Pienen ihmistaimen paria ensimmäistä vuotta syväluotaava lehti pyrkii kuvaamaan erilaisten perheiden arkea arvottamatta ja tuomitsematta. Useimmat haastatteluista tehdään haastateltavien oikeilla nimillä ja kasvokuvilla, mutta arkaluontoisimpien aiheiden (abortti, huostaanotto, lapsen erityisvaikeudet) kohdalla saatetaan käyttää muutettuja nimiä ja tunnistamattomia henkilökuvia.

Lehden viihdyttävä yksityiskohta ovat tietenkin kuvat eri ikäisistä vauvoista, joista jokainen on luonnollisesti omanlaisensa. Sisällöllistä monipuolisuutta lehdessä lisäävät paitsi erilaisten perheitten kuvaukset, myös valtakunnallinen aspekti: lehtijutut, artikkelit ja henkilökuvat pyritään keräämään tasapuolisesti eri puolilta Suomea syrjäseutuja unohtamatta. Tuotevertailuissa puolestaan on huomioitu erilaisissa taloudellisissa tilanteissa olevat perheet, ja näin ollen esiteltävien tuotteiden hintahaitari on melko laaja.

Lehden irtonumerohinta on noin seitsemisen euroa, mutta kestotilaustarjousten kautta yksittäisen lehden hinta laskee huomattavasti. Tällä hetkellä Vauva-lehti tarjoaa kestotilausjaksoa yhdeksän kuukauden ajaksi alle neljänkymmenen euron hinnalla (37 e), ja kaupan päälliseksi saa vielä Ivana Helsingin unipuvun.