Viherpiha tarjous

Virherpiha tarjous

Jokainen oman arvonsa tunteva kotipuutarhuri ansaitsee oman aikakauslehden, ja A-lehtien Viherpiha on juuri viherpeukalolle sopivaa luettavaa! Tämä pohjoismaiden suurin piha- ja puutarhalehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa tarjoten lukijoilleen asiantuntevaa tietoa ja ideoita kukkien ja puutarhan hoitoon asumismuodosta riippumatta.

Julkaisija: A-Lehdet Oy
Tarjous: 5 nroa vain 21 €, säästä 47% + valitsemasi lahja, ARVO JOPA 35€

Siirry tästä Viherpiha tarjoukseen


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/hjussila/public/html/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 26
tuotetunnus (SKU) Viherpiha Osasto:

Tuotekuvaus

Jokainen oman arvonsa tunteva kotipuutarhuri ansaitsee oman aikakauslehden, ja A-lehtien Viherpiha on juuri viherpeukalolle sopivaa luettavaa! Tämä pohjoismaiden suurin piha- ja puutarhalehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa tarjoten lukijoilleen asiantuntevaa tietoa ja ideoita kukkien ja puutarhan hoitoon asumismuodosta riippumatta.

Viherpiha jakaa tietoa oman vihreän pihansa luojille. Olipa sitten kyseessä maalaistalon laaja pihamaa, rivitalon takapiha tai kerrostalon parveke, Viherpihan sivuilta riittää ideoita ja neuvoja kaikenlaisille kotihortonomeille. Ajankohtaisuus on puutarhan hoidossa yksi tärkeimmistä avainsanoista, joten lehden sisältö teemoitetaan vuodenaikojen mukaan. Sivuille mahdutetaan paitsi asiantuntijoiden, myös tavallisten kotipuutarhurien vinkkejä ja havaintoja. Parasta antia ovat myös erilaisten puutarhojen monipuoliset esittelyt.

Kauniit ja havainnollistavat kuvat, tuote-esittelyt ja mainokset ovat visuaalisesti näyttävin osa Viherpiha-lehteä. Kasvitietous kiinnostaa niitäkin, joiden oma puutarha ei paljon hoitoa vaadi. Koska Suomessakin kasvukauden pituus vaihtelee asuinpaikasta riippuen jonkin verran, lehden sivuilla on pyritty valtakunnallisuuteen, ja kasviesittelyjen kohdalla mainitaan usein myös kasvin vaatiman kasvukauden pituus.

Irtonumerona Viherpiha-lehden voi ostaa omakseen noin kahdeksan euron kappalehinnalla, mutta meneillään olevaan kestotilaustarjoukseen tarttumalla ensimmäisen tilausjakson viisi lehteä maksavat vain 21 EUR.